scroll


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, April 12, 2012

Lirik lagu Penanggung Sepi - Ain AF8

Aku menyayangi mu
Dengan tulus dan jujur
Tapi ku rasa kau tidak

Kita makin terpisah

Walau dibilang sayang
Kerna ku rasa kau tidak

Cukup jangan tambah lagi

Luka ku didalam hati
Biarkan aku sendiri.. kasih..

Cukup jangan dusta lagi

Kau dah tidak mencintai
Biarkan aku menjadi ..penanggung sepi..

Kita makin terpisah

Walau dibilang sayang
Kerna ku rasa kau tidak

Cukup jangan tambah lagi

Luka ku didalam hati
Biarkan aku sendiri.. kasih..

Cukup jangan dusta lagi

Kau dah tidak mencintai
Biarkan aku menjadi ..penanggung sepi..


Plaster my heart..



Bila Hati ni merapuh..takkan ada siapa yang tahu..
betapa sedihnya hati ni menjalani hari2 tanpa orang tersayang disisi..
luka di tangan nampak kesan...tapi luka di hati siapa yang tahu...
Pretend to be strong..but actually im not..
Let just me know..seem someone i love most dont know.
let the pillow and Mr A know...they didn't argue at all..they just keep quiet and look at me..
oh God...Help me... Just you can hear me..

I NEED YOU -RANDY & MIKHA

Seluas langit di atas
Tak seluas cintaku ini
Sedalam palung lautan
Tak sedalam cintaku ini

Mengalir di dalam darahku

Sedekat hembusan nafasku
Cintaku untukmu ooh

Biar dunia menghina

Hatiku tetap cinta

Cause i miss you

Cause i need you

Biar dunia saksinya

Cinta kita berdua
Cause i miss you
Cause i need you

Wooo wooo wooo


Cause i miss you, cause i miss you

And cause i need you, baby


Saturday, March 24, 2012

Pengalaman

gambar pelajar sekolah menengah dan sekolah rendah...bezakan...

hypeeeeeee olzzz!! hehe lets join me in my story...
pengalaman sebagai guru KGSK di sekolah menengah sangat lah berguna...wahhh saya ajar budak sekolah menengah...sangat lah sesuai..
banyak perbezaannya sekolah menengah dengan sekolah rendah ni...lebih seronok sekolah rendah sebab murid takot cikit dengan cikgu..tapi student generrasi Y ni sgt2 la merbahaya..haha...ape yang penting adalah kesabaran seorang gru dalam mendidik anak2 zaman sekarang...hehehe chewaaahhhh... berfalsafah plak.. sekolah menengah seronok sebab budak2 kire dah besar kan..suma dah x takot dah ngan cikgu ni...huhui...camane nak buat tu???ha kene ad caranye...lau x berhati2...buruk padahnye...akal mereka ni panjang...macam2 bleh berlaku...sabor jek la kan...





one day masa tengah jaga periksa..ada la dua tiga orang student ni...tetiba jek suar dy basah..i wondering why???sebab dy ni x bgun pun g toilet ke ape...and then...i found something..hahaha kat situ gak tergelak sakan...nak tau ape?? pelajar men tembak2 gune botol air mineral yang di tebuk kat penutup...ishhh sian budak2 yang teraniaya tu kan...pelik2 jek dak skola menengah ni..kat skola renda aku x penah jumpe agy la gelagat cmni...tp kalau skola rendah yang terkencing...sluar terkoyak dekat tuttt pon ade..hahah...
ini x sampai setahun pun aku kat sekolah dah macam2 gelagat.. kalau lebih lama lagi mesti banyak sangt pengalaman... aku pasti akan gunakan pengalaman tu sebagai pengajaran pada masa akan datang dan menggunakan pengalaman tersebut sebaik mungkin...insyaAllah...
Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget