scroll


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, August 12, 2011

tamat latihan kor-suksis 2011





Dh sebulan lebih masa berlalu sejak aku tamat latihan kor suksis y diadakan di Universiti Teknologi Malaysia skudai...mcm2 pengalaman berada kat sana..latihan pun ckup mantap...wahhh rindu plak rasenye...dengan kehadiran YAB. Tan Sri Ketua Polis Negara...rasa bangga dlm diri pn ad..bukan calang2 orang y hadir menyaksikan serta merasmikan tamat latihan kitorang tu...pagi sampai petang..bertungkus lumus berlatih..and Alhamdulillah..kami dpat wat y terbaik...
perjalanan kami berjalan dengan lancar daripada terengganu..sampai la ke johor...dekat 8 jam dlam bus..mmg letih..tp yelah ragam kawan2 buat ak x terasa jauh...mcm2 la perangai bebudak ni...
Hari pertama...hari kedua..ketiga...dan seterusnya.. bukan setakat sumpah seranah msa dlm padang kawad...mcm2 la...ape x nye sume dh penat kn...so...dlam hati tue menggelodak la..rasenye kalu boleh tadah perkataan2 y keluar n tertera kat skrin hati tu...maunye penoh padang bola sepak...haha..tp...seb bek la...kekuatan n semangat yang berkobar2 dlm diri pelatih membatu stu sama lain untuk bertahan smpi ke waktu kemuncak...akhirnya hasilnye kami ditauliahkan sebagai INSPEKTOR SUKARELAWAN POLIS...hehe kn x sia2 tu...3 tahun latihan dlm universiti..penerapan y diberi...akhirnya...berjaya gak...memang pengalaman yang begitu indah dlam hidup...suka duka...mcam2 lagi la...biler dh tamat latihan ni mula la nak mengimbau kenangan waktu dulu2...betul la apa orang kata...pengalaman tue mmg x boleh dibeli dengan wang ringgit... thanks Very much pada semua jurulatih yang selama ni bertungkus lumus tok melatih kitorang..jasa kalian akan dikenang sepanjang hayat....






sebelom bertolak...ni lepas dengar taklimat nih..


situasi semasa latihan..ni masa rehat kami.. setiap 45 mnit kat padang kawadd 15 minit kami diberi rehat...so kene la manfaatkannye..


ni gambar mse pas dinner..haha ad kisah disebalik malam ni...


Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget