scroll


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, March 24, 2012

Pengalaman

gambar pelajar sekolah menengah dan sekolah rendah...bezakan...

hypeeeeeee olzzz!! hehe lets join me in my story...
pengalaman sebagai guru KGSK di sekolah menengah sangat lah berguna...wahhh saya ajar budak sekolah menengah...sangat lah sesuai..
banyak perbezaannya sekolah menengah dengan sekolah rendah ni...lebih seronok sekolah rendah sebab murid takot cikit dengan cikgu..tapi student generrasi Y ni sgt2 la merbahaya..haha...ape yang penting adalah kesabaran seorang gru dalam mendidik anak2 zaman sekarang...hehehe chewaaahhhh... berfalsafah plak.. sekolah menengah seronok sebab budak2 kire dah besar kan..suma dah x takot dah ngan cikgu ni...huhui...camane nak buat tu???ha kene ad caranye...lau x berhati2...buruk padahnye...akal mereka ni panjang...macam2 bleh berlaku...sabor jek la kan...





one day masa tengah jaga periksa..ada la dua tiga orang student ni...tetiba jek suar dy basah..i wondering why???sebab dy ni x bgun pun g toilet ke ape...and then...i found something..hahaha kat situ gak tergelak sakan...nak tau ape?? pelajar men tembak2 gune botol air mineral yang di tebuk kat penutup...ishhh sian budak2 yang teraniaya tu kan...pelik2 jek dak skola menengah ni..kat skola renda aku x penah jumpe agy la gelagat cmni...tp kalau skola rendah yang terkencing...sluar terkoyak dekat tuttt pon ade..hahah...
ini x sampai setahun pun aku kat sekolah dah macam2 gelagat.. kalau lebih lama lagi mesti banyak sangt pengalaman... aku pasti akan gunakan pengalaman tu sebagai pengajaran pada masa akan datang dan menggunakan pengalaman tersebut sebaik mungkin...insyaAllah...
Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget