scroll


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, March 27, 2011

Jom jalan-jalan semenanjung

hehe sempat gak jumpa si Mohamad Azad ni...
tue anak sedara y dy pegang..

pic atas ni kt banjaran titiwangsa

ni kat kampung mira..
dok tepi sawah y dh x jadi ni..

kat tempat penginapan arau...


pic atas ni masa kat upm..
kitorang dibawa tuk berjalan2 di sekitar kampus..
studio Putra.fm
ni kat melaka


































Balik dr trip mmg memenatkan...tp memang best..haha macam-macam yang terjadi semasa dalam perjalanan..bukan senang nak dapat pengalaman macam ni..kalau x de duit mmg x dapat la nak berjalan2 mcm tue lagi..hehehe...dri kuala terengganu ke pahang...johor...melaka...n9...selangor..perak...kedah..perlis,..kelantan..dalam masa 5 hari 4 malam...memang seronok..lawatan ke upm dan ukm...kami disambut sangat baik..terima kasih kepada pihak yang terlibat..paling syok skali p shopping...hahaha tp aku x beli pape pun..just cuci2 mata jek...seronok tgok kawan2 membeli belah...

rasa macam nk p lagi jek pasni...seronok sgt...hehehe.. melihat keindahan alam semulajadi ciptaan Ilahi...Subhanallah..

Friday, March 4, 2011

serabut nye,,,


sem ni rase serabut sangat3...help me please...mane satu aku nak wat ni...smpai x tau...buat semua keje smpai x ley nk entertaint...stress gak la...
test ahad ni ada 2. BAHASA MELAYU and ENGLISH PRO..agak berserabut yer di situ...assgment + research paper...even x smapi part aku lg..tp aku dh rase agak berserabut ye... oohhh Data Analysis...sape ley tolong aku...
as long as x kene antar agy mgu ni...its seem ok ryte??
huhuuhu...ape pun sebelom aku kene heart attack...bek aku menghilang kan stress aku ni dulu...
nak abes dah..
agy sebulan jek nak korbankan diri ni...
i know i can do it better....
smile always nani...

Tuesday, March 1, 2011

bola bola bola


pagi yang gelap...kini sudah terang.....
wahhhhh bgun lewat ari ni...maklum la x de kelas...hehehe
someone kejut subuh pg td..terkejut gak la..coz b4 ni xpnah2 nak kejut...bgun sendiri jek...ngat kan ada ape la kan...
rupanya x tido sebb tgok bola....

CHELSEA vs MANCHESTER UNITED(ntah betul ke x ejaan)

2-1.... ptot suka semacam...ball club dier mng upenye..
haha x paham ak nape la suka sangat ngan bola ni?? apa keistimewaan nye ekk??
dr dulu lg ak dok dengar orang bercerita pasal tengok bola ni best...apa yang bestnye?? sampai la 1 ari..masa piala dunia berlangsung...aku pretend myself to tgok bola kol 2@3 pg...hehehe...same jek...
lastly aku tido..n bgun semula dh tau keputusannya..hahaha
mmg negara yang aku pilih tue menang r...best gak kalau choices kita menang...tp kalau choice kita kalah mmg x best langsung...
by the way...skali tue jek la ak interested...pas2 tue mmg x la kalau orang ajak aku tgok bola..kecuali terpaksa...tengok bola kene lambung sana sini...huhuhuhu
apa2 pun pada peminat CHElSEA...tahniah la coz pasukan korang menang malam td...tp u x dapat pape pun...just dpt kepuasan jek..kih3...club tu gak yang kaya t...
ok...assalamualaikum...
Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget