scroll


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, July 31, 2010

kami





kenangan bersama member2 mase majlis konvokesyen di UniSZA..huhuhu seronok rasenye sebab rami org dtg...kami ambik kesempatan ni tok join la bergambar..heheh x sabar rasenye nk konvo..ni nsib je kitorang x pkai jubah sekali..lau pakai mesti org inagt kami dh grate..hehe..ni bru ckit kitorang posing..kalu ley nk posing byk2 lg..tp biase la cuaca mengizinkan...so kitorang mek dlm 50 pic je..hahahah


Friday, July 23, 2010

my love...

Hari-hari yang semakin indah ak lalui..terasa bahagia bila bersamanya.. bila cinta menguasai diri....inikah rasanya cinta???indahnya pemandangan di depan mata... rasa macam ada kat satu tempat yang penuh dengan bunga...ya..inilah cinta...baru kini....aku sedar...cinta bukan lah suatu mainan...bila kita merasa cinta tue sendiri...baru kita tau y cinta tue betul2 wujud...Allah tela menjanjikan setiap pasangan kepada hambanya di muka bumi ini...bersyukur dengan ketentuan-Nya... cinta tue pelik...tp tue la hakikatnya...kita x bleh nak nafikan bahawa mmg ade cinta sebenar..hehehe..cinta ley pupuk...ibarat macam seekor kuda...kalu dr kecil kita asuh dia..msti kuda tue pandai and tau ape y tuan kuda tue mahukan..=)
Ya Allah...jika dia benar untukku...dekatkan lah hatiku dengan hatinya...tetapi..jika dia bukan untukku...damaikanlah hatiku dan hatinya dengan ketentuanmu....
tiada secantik bahasamu..ku gubah lalu menjadi lagu....semua kata cinta tersemai lam hati yang menggambarkan betapa bahagianya aku bersama si dia...upsssss...hehehe...love u so much..
i'm the one who feel lyke i m nothing when u leaving me alone..i promise dat i will be a loyal person for u...4 ever after...
ingat sentences ni...

"my heart is blind...
but i dont care...
bcoz...
when u with me....
everything is disappeared
and everytime...i hold you near by my side..
i never wanna let you go....=)"

Wednesday, July 7, 2010

6IXTH SENSE : YANG SEMPURNAKANKU (HD)

sooooooooooooooooo sweet...............

ADAMAYA MV2-Yang Terindah(Dakmie)




Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jikaku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah


Sinar baru


Assalamualaikum….hye…

Post tok kali ni ak nak criter mcmner perasaan seorang perempuan lau dpt tau yang diri die tue dh jatuh ati kat someone…hehe pernah x rase jugak macamni b4 dis?? Mesti penah jugak kan..

Ape rasenye??

Ape yang sanggop kite buat??

Ape y buatkan kiter jatuh hati??

Soalan2 y selalu ada dlm kepala otak ni…huhuhu…

bley ke dier trime??

bley ke kiter jge ati dy kalu kita luahkan?

banyakkan soalan…sumenye terbuku biler terjadi macam ni…nak luah malu tp x luah seksa plak kan..x kn selamenye kite nak berlakon…betul x??? huhuhu so,lau rse mcm tue..better pd ak trus terang jer..buat ape kiter nak seksa diri ngan ego kite kn??? Kalu ego smpai biler2 la x der solution..hehehe brani mati..

Gurls skang x ley tkot org ckp perigi cari timbe..coz skang ni dh terbalik..lelaki plak y rase nk dilamar..heheh..macam dalam citer 3 abdul and ahmad albab tue…kan. ..x pelik dah skang ni..even ak rase malu la jugak kan…hehehe…ermmm then…kalu dh luah kalu dier buat x tau jugak…biar je la..x yah rase malu2..mungkin dy segan tue..hehehe..so,kesimpulannye..ak rase better la kite terus terang pd waktu and mase y sesuai…..HEHEHE SELAMAT MENCUBA…opsss…tok guys y rase diri tue hebat… jgn lak rase diri bertambah hebat biler ade gurls yang ngurat plak k..hehehe….

Saturday, July 3, 2010

kata2 bijak pandai


apa guna melatah kalau dah tersalah jalan.
hidup mesti diteruskan walau caci menimpa diri..
org yang tidak dapat mengawal emosi sendiri seperti orang yang x merdeka...
hargai diri kita dhulu sebelum menghargai orang lain
biar kita kuasai wang jangan biarkan wang menguasai diri kita..kelak merana dengan hutang y melambung tinggi..hehehe
musuh yang paling hebat ialah diri kita sendiri coz sape yang buatkan diri kita ad musuh kan???
Allah kurniakan kite denagn sepasang telinga dan satu mulut...so, tok peringatan bersama ..meh la same2 banyakkn mendengar dari berbicara perkara yang lagha..
org yang miskin bukanlah org y x berharta tp orang yang x pernah ckup dengan ape y dah dimiliki..so kat sini paham2 la kan...
jika ingin diri dihormati hendaklah awk2 sume ni menghormati org lain..x kira la lelaki ke perempuan ke..tua ke muda ke..
jangan asyik nak suruh orang respect diri kita tp kter x respect orang lain...
think about it...=))


Thursday, July 1, 2010

jom bercerita!!!



assalamualaikum, salam sejahtera and salam satu malaysia...
erm untuk post kali ni...ak rase lebih sesuai tok ak berkongsi criter..citer cinta ke???ish...x la..
tp best gak lau citer sal cinta..hidup ni penuh ngan liku2 kehidupan yang mungkin kte sndiri x dpat nk jangkakan...maybe skang kte happy tp mane tau esok kite menangis kn..
tp biasenye ak mcm tue la...
kalu ak rase happy sangat3 pg tue..bergelak ketawa ngn kawan2...lpas je wat aktiviti gelak ketawe tue..msti ak terpikir...erm x petang or mlm mesti ak menangis..tp msti la ade sebb kan ak nk menangis pon...x kan la tetibe je kan...cm x logik tp tue la kenyataan nye..
watever pon tetap kene trima sumenye tue..
sama ade kite suka atau x..... dalam hidup ni ak rase kosong jer...yang ade cuma kawan2 yang ak rase sgt2 syg... ak x nk kehilangan dyorang sume... cube bygkan kalu kite hilang someone??huhhu..perit giler hidup ni rase..
ak penah rase sume tue..
mcmner rase tersiksanye jiwa rage ni biler org y betul2 kite syg dipisahkan oleh pihak ketiga...
ish ley wat keputusan berani mati tu..............seb bek la otak ni x bodoh lg time tu...nk x nk cam aku ckap td...tetap kene trime jugak.....perit3.....siksa ak dibuatnye..spai pelajaran ak pon terabai...cube la bygkan mcmner perasaan tue...putus cinta...smpai skang ak harap sgt cinta tue dtg blek...x kire la ngan sape2 jek...even org lame or baru y penting org tue ley bg chaya tue blek pd ak...ehhhhkan ak dh bercerita pasal cinta...cube bygkan kalu kite rase kiter dh jumpe someone y kite rase "owh, dier jodoh ak".......msti rase best je kan...perfect person tok jd suami kite nnt....tp??? knape ak rase sume tue kejap je??ermm tanggapan ak salah rupenye...dier bukan jodoh ak...tp x tau la kan...mane la tau ak jumpe blek ngan dier...ermmm rindunye suare and petikan gitar dier....YDA...mane kau skang???chat ke x??huhuhuhu........memori tue...tp pelik x...ak x penah jumpa dier langsung...and ak cuma tau name dier and rupa dier berdasarkan dua keping gambar y dier bg pd ak...and now...ak x nk meraba dlm gelap lg...tok cr cinta tue...coz dlm hati ak skang no true love....is it??? ade x org ley ubah tanggapan ak tue???berjayakah dier???ermm x pe la...tgu la 10 tahun ke nnt..mane tau ade prince charming yang ley slamatkan puterinya dr singa2 y kelaparan kan???hehehe...best tol...berangan je la ak ni...
ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ok la setakt ni dulu.t ader mase g ak story lg......
Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget