scroll


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, July 7, 2010

Sinar baru


Assalamualaikum….hye…

Post tok kali ni ak nak criter mcmner perasaan seorang perempuan lau dpt tau yang diri die tue dh jatuh ati kat someone…hehe pernah x rase jugak macamni b4 dis?? Mesti penah jugak kan..

Ape rasenye??

Ape yang sanggop kite buat??

Ape y buatkan kiter jatuh hati??

Soalan2 y selalu ada dlm kepala otak ni…huhuhu…

bley ke dier trime??

bley ke kiter jge ati dy kalu kita luahkan?

banyakkan soalan…sumenye terbuku biler terjadi macam ni…nak luah malu tp x luah seksa plak kan..x kn selamenye kite nak berlakon…betul x??? huhuhu so,lau rse mcm tue..better pd ak trus terang jer..buat ape kiter nak seksa diri ngan ego kite kn??? Kalu ego smpai biler2 la x der solution..hehehe brani mati..

Gurls skang x ley tkot org ckp perigi cari timbe..coz skang ni dh terbalik..lelaki plak y rase nk dilamar..heheh..macam dalam citer 3 abdul and ahmad albab tue…kan. ..x pelik dah skang ni..even ak rase malu la jugak kan…hehehe…ermmm then…kalu dh luah kalu dier buat x tau jugak…biar je la..x yah rase malu2..mungkin dy segan tue..hehehe..so,kesimpulannye..ak rase better la kite terus terang pd waktu and mase y sesuai…..HEHEHE SELAMAT MENCUBA…opsss…tok guys y rase diri tue hebat… jgn lak rase diri bertambah hebat biler ade gurls yang ngurat plak k..hehehe….

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget