scroll


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, February 27, 2011

jalan-jalan





Bila jalan2 dengan kawan2 ni kite x rase penat sangat…heheh teringat masa g jom hebah aritue…macam2 benda berlaku..kelakar kalau diingat semula..punya laa semangat nak pegi…yela kan..bukan selalu…masa memula nak bertolak tue tgu la mbe kepada mbe ni…dating nek kete kancil..heheh naak nek 6 orang termasuk driver..cuba byangkan maacamana..x ke sesak dalam kete tue..masa dalam perjalanan menuju kat tempat kejadian…tetiba jerk………..

Jeng….jeng……jeng…..

Tayar kereta pancit kat tepi jalan..
Oh no!!!! malu…..
Hehehe akibat nek kete ramai2 la ni…so untuk cari alternative len n bagi mengelakkan kejadian kali kedua berlaku….aku pun menelefon tempat sewa kete…coz nk sewa kete len la..
Sian aku tengok kete kancil td…merana bawak kami ramai2..hahaha

Sampai ke destinasi yang dituju…nak cri parking…..punya la susah…huhuhu…padahal kat Terengganu dh ade parking apartment..wahhhh dengar pun canggih kan…parking bertingkat tue…ley letak kete kat ctu….hehehe…tp jauh sangat la nk parking kat ctu…mau semput berjalan ke syahbandar tue..
So… kami pun letak la kereta di belakang sebuah lori… tetiba tuan lori tue kluar ntah dari mane cakap “camane lori ni nak kuar t??”huhuhu nada dier agaak x sopan ye…pergh…x bleh ke ckap elok3 ckit???
Geram gak r..tp x pe pakkal jek pemandu tue dh tua..lau x ….memang x lame idop la…
Cari parking len..and Alhamdulillah jumpa…tp nak jalan ke destinasi..perghhhhh jauh giler…..kene la berjalan gak…xpe sesekali exercise….hahhaa bukan slalu an..
Orng ramai giler ahh…sesak nak berjalan…dok2 cari benda2 free jerk…..tp just dapat belon ribena 3 biji..heheheh ok la tue…drpd x de langsung….
Dh penat berjalan…xdpt pape pun coz…kewangan x mengizinkan waktu ni…xpe r…len kali p kat ngri len plak..kalu ada lg la jom heboh ni…huhuhuu…

2 comments:

  1. waaahhh cumilnyyerrr yun ngan bju tuh...

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    tu la,
    len kali check dulu kete sblum naek..
    hehehe!

    Eh, x pasan lak akak ade blog..
    :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget