scroll


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, February 26, 2011

lets think!!

salam...
lame x update blog...busy tue x de la sangat cuma mood tu x dtg kot... baru2 ni jom heboh kali pertama dilangsungkan di terengganu...agak meriah la sebab ramai orang berpusu2 ke 1 destinasi dimana jom heboh berlangsung...kat mane lg kalau bukan dataran syahbandar.. ada yang sanggup parking kereta kat area pulau warisan and kampung china coz kat stu mmg dh tahap maksimum parking x de..so polis2 trafik polis2 bantuan pun menjalankan tugas masing- masing di atas jalan raya...wahhhhh smart masing2 berpakaian seragam x kire waktu panas terik..sanggup berkorban demi keselamatan rakyat negara ni..kalau la mereka ni x de...sape lagi la yang nak bertanggungjawab??mesti jalan- kat stu jem teruk..cuba kita fikir hal macam tue..jgn asyik nak persalahkan cara or complain yang macam2 tak bertempat...kalau kita ni berani sangat if ada benda y x puas hati pasal polis2 ni..bleh la kemukakn ketidakpuashatian tue kat pejabat or balai2 polis berdekatan..tapi jangan pulak wat reformasi jalanan..tue mmg la x bermoral..hahaha x ada adab...duduk kat malaysia ni...kan ada tatatertib..ye x??
so..buat2 la buka fikiran kita sama2 fikir benda yang boleh menguntungkan negara ni.heheh..pandai plak aku berkata2...ermmm tue je la..nak stress kan kepada tugas2 polis yang dh berpenat lelah menjalankan tugas mereka..heheh

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget