scroll


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, March 1, 2011

bola bola bola


pagi yang gelap...kini sudah terang.....
wahhhhh bgun lewat ari ni...maklum la x de kelas...hehehe
someone kejut subuh pg td..terkejut gak la..coz b4 ni xpnah2 nak kejut...bgun sendiri jek...ngat kan ada ape la kan...
rupanya x tido sebb tgok bola....

CHELSEA vs MANCHESTER UNITED(ntah betul ke x ejaan)

2-1.... ptot suka semacam...ball club dier mng upenye..
haha x paham ak nape la suka sangat ngan bola ni?? apa keistimewaan nye ekk??
dr dulu lg ak dok dengar orang bercerita pasal tengok bola ni best...apa yang bestnye?? sampai la 1 ari..masa piala dunia berlangsung...aku pretend myself to tgok bola kol 2@3 pg...hehehe...same jek...
lastly aku tido..n bgun semula dh tau keputusannya..hahaha
mmg negara yang aku pilih tue menang r...best gak kalau choices kita menang...tp kalau choice kita kalah mmg x best langsung...
by the way...skali tue jek la ak interested...pas2 tue mmg x la kalau orang ajak aku tgok bola..kecuali terpaksa...tengok bola kene lambung sana sini...huhuhuhu
apa2 pun pada peminat CHElSEA...tahniah la coz pasukan korang menang malam td...tp u x dapat pape pun...just dpt kepuasan jek..kih3...club tu gak yang kaya t...
ok...assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget