scroll


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, January 11, 2012

............

Assalammualaikummmmm.....

Selamat tahun baru..hehe walaupun dah terlepas 11 hari aku tetap nak ucapkan
SELAMAT TAHUN BARU...
fuhh dekat 2bulan aku x update blog...mls merupakan salah 1 puncanye...haha..ape ntah pengisian aku nak letak pun aku x terpikir..tapi tadi masa sibuk berjalan- jalan..tetiba terfikir 1 idea best.. ha aku nak mulakan hidup dengan sentiasa ceria tanpa memikirkan orang sekeliling..wahhh bunyik macam best..tapi mampukah aku???belom cuba belom tau kan... sejak menganggur ni aku selalu berasa bosan duduk kat rumah..yelah internet terputus so nak online jauh la dari sudut hati...rindu nak berblogging menyebabkan aku sambung semula talian internet dirumah...so sekarang aku boleh berblogging bila-bila masa dan dimana jua..haha.. ape lagi yang bestt ea..haa...x lame lagi aku dh nak dapat lesen kereta...hopefully aku lepas la test JPJ yang akan datang ni kan...x nk la kene bayar lagi...mana nak cekau duit dalam keadaan ekonomi yang serba kekurangan ni...dah la x keje...dok umah menghabiskan beras jek..huhu.. ada orang tersayang pun buzy..so terpaksalah membawa hati yang lara ni pergi berhibur... ermm tapi mungkin x pe kot sebab x lame jek lagi aku nak pegi ganti sorang cikgu yang bersalin kat SMK Dato' Seith..huhu.. Nantikan sama ada jadi ataupun tidak... perghhh kalau kene ajar bi skola menengah mana la aku pandai sangat.. kene study semula la ckit2..sambil2 tu ley amik SPM skali lagi...ye x..manella tau dapat 12A plak kali ni..hua hua hua.. k la..makin banyak berkata2 makin mencarut bebukan plak.....wsalam..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget